|
manjših krompirjev |
|
rdeče čebule |
|
olja ali masla |
|
jajc |
|
nastrganega parmezana |
|
soli in popra |
|
svežega ali 1/2 žličke posušenega majarona |
krompir, čebula, parmezan, majaron...
Krompir skuhamo, nato ga olupimo in narežemo na koleščke. Pečico ogrejemo na 190 stopinj. Plitev pekač namažemo z oljem ali maslom in vanj zložimo koleščke krompirja.
Čebulo olupimo in narežemo na lističe, nato jo v ponvici na 1 žlici olja popražimo, da se zmehča, vendar ne sme porjaveti. Čebulo potresemo po krompirju.
V skledi stepemo jajca, primešamo parmezan, solimo in popramo ter primešamo majaron. Zmes vlijemo v pekač in pečemo približno 20 minut, da je omleta pečena, vendar še sočna.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2025, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.