|
bolj drobnega krompirja |
|
olja |
|
do 4 žlice kisa |
|
majhni ali 1 malo večja kumara |
|
oz. 1 pločevinka drobnega belega fižola |
|
soli in popra |
|
sesekljanega peteršilja |
Sestavine za 4 do 6 oseb: drobni krompir, kumara, beli fižol...
Neolupljen krompir skuhamo, malo ohladimo, olupimo in narežemo. Damo ga v skledo, solimo in popramo, prelijemo z oljem in kisom ter previdno premešamo.
Kumaro olupimo, po dolžini prerežemo, z žličko izdolbemo semena, nato čvrsto meso narežemo na kockice. Krompirju dodamo kumaro, fižol in peteršilj, premešamo in, če je potrebno, dosolimo in popramo.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.