|
krompirja |
|
mlade zelene bučke |
|
jabolčnega kisa |
|
majoneze |
|
pikantne zrnate gorčice |
|
(2 para) hrenovk |
|
olja |
|
trdo kuhanih jajc |
|
soli in popra |
krompir, zelena bučka, majoneza, hrenovke...
Neolupljen krompir skuhamo, nato ga malo ohladimo, olupimo in narežemo na kocke. Bučko očistimo, po dolžini prerežemo, narežemo na koščke in v zelo majhni količini slane vode, ki ji dodamo 1 žlico kisa, kuhamo 2 minuti.
Kocke krompirja damo v skledo, dodamo bučko z nekaj tekočine od kuhanja, solimo in popramo. Hrenovki narežemo na koleščke in jih v ponvi na 1 žlici olja na hitro popečemo. Jajca olupimo in narežemo na četrtine.
Krompirjevi solati dodamo koleščke popečene hrenovke in četrtine jajc, vse skupaj prelijemo z mešanico kisa, majoneze in gorčice ter ponudimo.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.