|
kuskus |
|
breskev |
|
marelice |
|
rozin |
|
posušenih brusnic |
|
sladkorja |
|
cimeta |
|
cimeta |
kuskus, sadje, med
Rozine in brusnice damo v manjšo kozico, dodamo 2 ali 3 žlice sladkorja, cimet in 2 dl vode, zavremo in kuhamo 2 minuti. Nato odstavimo in pustimo, da se ohladi.
Breskve in marelice narežemo na kockice in dodamo rozinam in brusnicam in pustimo stati najmanj 10 minut, da se okusi prepojijo.
Kuskus prelijemo z vrelo vodo, ki smo ji dodali 1 žlico sladkorja, in pokrito pustimo stati 3 minute. Nato dodamo maslo in z vilicami razdrobimo. Ko se kuskus ohladi, ga razdelimo v skledice, obložimo s sadjem in prelijemo s sladkim sirupom.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.