|
prosene kaše |
|
mleka |
|
masla |
|
soli |
|
sladkorja |
|
rozin |
|
jabolk |
|
limoninega soka |
|
cimeta |
|
vaniljina sladkorja |
prosena kaša, rozine, jabolka
Pečico ogrejemo na 180 stopinj. Pekač namažemo z maslom. Kašo damo v skledo, prelijemo z vrelim mlekom, solimo, dodamo maslo, 50 g sladkorja in rozine ter premešamo. Mešanico stresemo v pekač, ga postavimo v pečico in pečemo toliko časa, da se zgosti.
Medtem jabolka naribamo, pokapljamo z limoninim sokom, potresemo s cimetom, zmešamo s preostalim sladkorjem in vaniljinim sladkorjem. Naribana jabolka potresemo po pečeni kaši in pečemo še približno 25 minut. Ponudimo še toplo ali ohlajeno.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.