|
jagod |
|
kivi |
|
čvrstega jogurta |
|
zavitek rdeče želatine z okusom jagod |
|
sladkorja v prahu |
|
limoninega soka |
jogurt, jagode, kivi
Nekaj jagod in kivi narežemo, damo v skledico, potresemo s sladkorjem v prahu, poškropimo z limoninim sokom in premešamo. Preostale jagode zmiksamo.
Za pripravo želatine zavremo 2,3 dl vode, vanjo vmešamo želatino in odstavimo. Dodamo zmiksane jagode in jogurt ter sok, ki se je nabral v skledici z narezanim sadjem, ter dobro zmešamo.
Zmes takoj nalijemo v kozarce in damo na hladno, da se strdi, nazadnje peno okrasimo z narezanim sadjem in postrežemo.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.