200.0
g
|
rezine pršuta |
250.0
g
|
mocarele |
100.0
g
|
belušev |
1.0
pest
|
listov vrtnic |
4.0
zlicka
|
balzamičnega kisa z aromo vrtnic |
4.0
zlicka
|
olivnega olja |
1.0
scepec
|
soli in popra |
1.0
scepec
|
lističi vrtnic in bazilike za okras |
pršut, mocarela, beluši - šparglji
Beluše skuhamo in ohladimo. Položimo jih v skledo in čeznje polijemo balzamični kis. V marinadi jih pustimo pol ure.
Vzamemo rezino pršuta, vanjo damo mocarelo in žličko belušev ter lističe vrtnic. Vse skupaj stisnemo v mošnjiček in položimo na krožnik, pokapljamo z oljem ter potresemo s preostalimi lističi vrtnic in bazilike.
© 2025, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.