|
oljčno olje |
|
rdeč čili |
|
rdeča kari pasta |
|
zelenjavna osnova |
|
kokosovo mleko |
|
ribja omaka |
|
tanki riževi rezanci |
|
limeta |
|
kuhane kozice |
|
koriander |
Hitro in enostavno.
Čili očistite, mu po želji odstranite semenje in na drobno sesekljajte. Iz ene limete iztisnite sok, drugo pa narežite na krhlje. Grobo sesekljajte koriander.
V posodi pri srednji temperaturi segrejte olje in na njem na hitro popecite čili. Dodajte karijevo pasto, premešajte in vse skupaj pražite približno 1 minuto. Zalijte z jušno osnovo, dodajte kokosovo mleko in zavrite.
Dodajte ribjo omako, rezance in kozite ter kuhajte še od 3 do 4 minute, oz. dokler se rezanci ne zmehčajo. Umešajte limetin sok, juho razporedite po skodelicah in posujte s koriandrom in krhlji limete.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.