Lignji z artičoko in mladim sirom

Čas priprave:

25 min

Tip jedi:

Ribje jedi

Zahtevnost:

Zahtevnost 1 od 5Zahtevnost 2 od 5. AktivnaZahtevnost 3 od 5Zahtevnost 4 od 5Zahtevnost 5 od 5
Lignji z artičoko in mladim sirom
Sestavine
Št. oseb
lignjev
kremnega sira
artičokinih listov
posušenih vrtnic
olja
timijan, majaron, koper

Opis

lignji, mlad sir, artičoka

Priprava

Očiščene lignje umijemo in nadevamo z mladim sirom in artičokinimi srčki, posušenimi vrtnicami ter šopkom svežih zelišč (timijan, majaron, koper). V lignje dodamo še lovke in jih prebodemo z nabodalcem.

Kuhamo jih pod vreliščem (najbolje pri okoli 80 ˚C), sicer otrdijo. Popečemo jih še na žaru in postrežemo.

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.