|
lisičk |
|
čebula |
|
česna |
|
jajca |
|
olja |
|
sesekljanega peteršilja |
lisičke, čebula, česen
Očiščene lisičke narežemo na lističe. Čebulo in česen olupimo in sesekljamo. Jajca ubijemo v skodelo in jih narahlo stepemo, solimo in popramo.
V ponvi segrejemo olje, dodamo čebulo, pražimo in mešamo toliko časa, da čebula postekleni. Nato dodamo gobe in česen, naprej pražimo in mešamo nekaj minut, da se gobe zmehčajo, prilijemo nekaj žlic tople vode in pokrito dušimo 5 minut.
Gobam primešamo jajca in peteršilj, med mešanjem pražimo toliko časa, da jajca zakrknejo, in še vroče ponudimo s polento ali kruhom.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.