|
lososovega fileja |
|
zelenih bučk, dolgi najmanj 20 cm |
|
olja |
|
olivnega olja |
|
soli in popra |
|
goste sladke smetane |
lososov file, zelene bučke, olivno olje...
Bučki po dolžini narežemo na 3 mm debele trakove, jih premažemo z oljem in v ponvi popečemo. Lososovemu fileju odstranimo kožo, ga narežemo na večje kocke in odstranimo kosti. Vsako kocko ribjega mesa malo posolimo in popramo, nato jo ovijemo v trak popečene bučke in vsak paketek učvrstimo z zobotrebcem.
V ponvi segrejemo olivno olje, dodamo paketke in jih na hitro popečemo. Nato prilijemo sladko smetano in dušimo še približno 10 minut. Paketke ponudimo s kuhanim krompirjem, s krompirjevim pirejem ali z dušenim rižem.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.