|
fileji svežega lososa |
|
sojine omake |
|
soli |
|
popra |
|
limona |
|
olivnega olja |
|
različne solate (motovilec, mlada špinača, ledenka, siljeni radič) |
|
majoneze Hellmanns |
|
tekočega jogurta |
|
soli |
|
popra |
|
limoninega soka ali suhega vina |
|
sesekljanega kopra |
|
olivnega olja |
|
balzamičnega kisa |
|
čilija |
File lososa, različne solate, tekoči jogurt, majoneza Hellmanns
Lososove fileji začinite s soljo in svežim poprom, prelijte s sojino omako ter postavite za eno uro v hladilnik.
Solato očistite in narežite na lističe, umijte in dobro odcedite.
Olje segrejte v ponvici in fileje opecite z obeh strani.
Vse sestavine za jogurtovo kremo dobro zmešajte.
Solato razporedite po krožniku, dodajte pečen file.
Solato pokapajte z mešanico olivnega olja, balzamičnega
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.