|
ali (1 do 2 skodelici) kuhane rjave leče (lahko iz pločevinke) |
|
rdečega radiča |
|
motovilca |
|
manjše kumare |
|
korenčka |
|
olivnega olja |
|
limoninega soka |
|
soli |
rjava leča, rdeči radič, motovilec...
Če uporabimo lečo iz pločevinke, jo najprej stresemo v cedilo, dobro splaknemo pod tekočo vodo in odcedimo. Radič in motovilec očistimo, operemo in dobro odcedimo. Kumaro in korenček zrežemo ali naribamo na paličice.
V kozarček s pokrovom na navoj damo olje, limonin sok in sol, zapremo in dobro pretresemo, nato dodamo lečo in premešamo. V plitvo skledo zložimo radič in motovilec, naložimo korenček in kumaro ter prelijemo z lečo in solatno polivko.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2025, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.