|
Svinjina |
|
moka |
|
olje |
|
čebula |
|
stebla zelene |
|
Česen |
|
cimeta |
|
kari |
|
timijan |
|
datlji |
|
suhe marelice |
|
pomaranča1 |
|
suho belo vino |
|
orehova jdrca |
|
sesekljan petršilj |
Na koncu enolončnico potresemo z orehi in peteršiljem ter ponudimo.
Pečico segrejemo na 170 stopinj. Meso narežemo na koščke in jih potresemo z moko. Popražimo jih na vročem olju.
Čebulo in česen olupimo in sesekljamo. Zeleno na drobno zrežemo, prav tako datlje in marelice.
Na olju v loncu popražimo čebulo, zeleno, česen in mešamo 4 minute. Dodamo še začimbe in naprej pražimo. Nazadnje vmešamo timijan, datlje, marelice, zalijemo s pomarančnim sokom in vinom. Solimo, popramo.
Dodamo še meso in postavimo v pečico, ogreto na 170 stopinj, za dve uri. Orehe sesekljamo in popražimo v ponvi brez maščobe.
Na koncu enolončnico potresemo z orehi in peteršiljem ter ponudimo.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.