|
olivnega olja |
|
čebule |
|
gob |
|
česna |
|
mlete svinjine |
|
mlete teletine |
|
mlete jagnjetine |
|
kečapa |
|
sesekljanih orehov |
|
dijonske gorčice |
|
worcestrske omake |
|
drobtin |
|
jajce |
|
soli |
|
popra |
|
sesekljanega peteršilja |
|
rezin pancete |
mleto mešano meso, gobe, rezine pancete
Čebulo sesekljamo. V ponvi segrejemo olje in prepražimo čebulo, dodamo sesekljane gobe in kuhljamo, da tekočina izpari. Dodamo stisnjen česen in kuhljamo še minuto. Potem odstavimo z ognja.
V plastični posodi zmešamo mleto meso s kečapom, orehi, gorčico, worcestrsko omako, drobtinami, jajcem, soljo, poprom, peteršiljem in ohlajeno čebulno mešanico.
Ne gnetemo preveč, le toliko, da se sestavine premešajo. Na pekač, obložen s papirjem za peko, položimo meso, ki smo ga oblikovali v štruco. Povrh razporedimo rezine pancete in konce zatlačimo pod štruco.
Pečemo v pečici na 180 stopinjah približno 1 uro. Ko je štruca pečena, jo pustimo počivati 10 minut.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.