|
suhih gob |
|
srednje velika čebula |
|
šampinjonov |
|
olja |
|
zamrznjene špinače |
|
mletega mesa |
|
zrezki po 200 g |
|
poper, sol |
|
rezine slanine |
|
instantne juhe (npr. Knorr) |
|
rdečega vina |
|
rožmarina |
|
timijana |
|
smetane za kuhanje |
gobe, meso. Postrežemo s slanim krompirjem, kuhanim ohrovtom in lisičkami.
Gobe v prahu namočimo v 250 ml mlačne vode, nato jih odcedimo, prestrežemo sok in narežemo. Čebulo sesekljamo, prav tako šampinjone. Za nadev zmešamo namočene gobe z mletim mesom, šampinjoni, čebulo in špinačo.
Zrezke solimo in popramo, obložimo s slanino in nadevom. Zvijemo v rulade in pritrdimo konce z zobotrebci.
Na olju rulade popečemo. Juho zmešamo z vročo vodo, ki nam je ostala od suhih gob, dodamo rdeče vino. Nazadnje dodamo rožmarin in timijan. Vse skupaj kuhljamo poldrugo uro.
Omako zgostimo s smetano in še enkrat prevremo.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.