|
zmlete govedine |
|
zmlete teletine |
|
bolj mastne šunke |
|
pancete |
|
olja |
|
masla |
|
suhih gob |
|
manjše čebule |
|
korenčka |
|
stebla belušne zelene |
|
česna |
|
lovorovega lista |
|
timijana |
|
majarona |
|
soli in popra |
|
rdečega vina |
|
paradižnikove kaše |
|
paste iz tartufov ali olja s tartufi (po želji) |
|
nastrganega parmezana |
govedina, teletina, šunka, suhe gobe...
Gobe namočimo v topli vodi in pustimo stati vsaj 20 minut. Šunko, panceto in čebulo na drobno sesekljamo. V posodi segrejemo olje in stopimo maslo, dodamo na drobno sesekljano šunko, panceto in čebulo. Mešamo in pražimo nekaj minut, da čebula postekleni.
Dodamo cel olupljen strok česna, korenček in zeleno, ožete in sesekljane gobe ter obe vrsti mesa. Mešamo in pražimo nekaj minut, da se meso razdrobi. Dodamo še lovorov list, timijan in majaron, sol in poper, prilijemo vino, premešamo in počakamo, da izpari.
Mesni omaki primešamo paradižnikovo kašo in na blagem ognju kuhamo še najmanj 1 uro. Nazadnje primešamo pasto iz tartufov ali tartufovo olje in z omako prelijemo kuhane in dobro odcejene jajčne rezance.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.