|
mešanega mletega mesa |
|
sesekljane pancete |
|
čebule |
|
korenčka |
|
stebla belušne zelene |
|
olja |
|
rdečega vina |
|
paradižnikovega koncentrata |
|
lovorovega lista |
|
vroče čiste goveje ali zelenjavne juhe |
|
soli in popra |
|
špagetov ali drugih testenin |
|
nastrganega parmezana |
mešano mleto meso, panceta, paradižnikov koncentrat, špageti...
V večji posodi na olju najprej prepražimo na drobno sesekljano čebulo, korenček, zeleno in sesekljano panceto. Ko čebula postekleni, dodamo meso ter naprej mešamo in pražimo, da meso spremeni barvo in se razdrobi. Prilijemo vino in mešamo toliko časa, da vino izpari.
Mesu dodamo paradižnikov koncentrat in lovorov list, premešamo, prilijemo vročo juho in na zmernem ognju pokrito dušimo 1 uro. Med dušenjem omako po okusu solimo in popramo. Nazadnje testenine prelijemo z omako in potresemo z naribanim parmezanom.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.