|
zrezki iz puranjega fileja |
|
špargljev |
|
korenčki |
|
čiste juhe |
|
olja |
|
soli |
|
popra |
puranji file, šparglji, korenčki.....
Korenje olupimo, po dolžini razrežemo na 4 dele in v slani vodi kuhamo 6 minut, da korenje ostane še čvrsto. Zrezke potolčemo, solimo in popramo, v vsakega zavijemo po 3 paličice korenčka in 2 šparglja. Nato zvitke povežemo s kuhinjsko vrvico ali belim sukancem.
V ponvi segrejemo olje, nanj položimo ruladice in jih na hitro popečemo z vseh strani. Nato prilijemo juho in pokrito dušimo še 15 minut, da meso ostane sočno in se zelenjava v notranjosti zmehča. Vmes ruladice večkrat obrnemo.
Ko tekočina povre in je meso pečeno, vrvico odstranimo, ruladice narežemo in ponudimo z rižem ali kakšno drugo prilogo.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.