|
mlete govedine |
|
(1/2) skodelice rjave ali zelene leče |
|
manjše steblo pora ali 1 čebula |
|
korenček |
|
olja |
|
krompirja |
|
majarona |
|
pločevinka češnjevega paradižnika |
|
soli in popra |
Sestavine za 4 osebe: mleta govedina, rjava ali zelena leča, por....
Lečo v vodi kuhamo 25 minut. Por ali čebulo na drobno zrežemo, korenček olupimo in na grobo naribamo, krompir olupimo in narežemo na kocke.
V posodi na olju najprej mešamo in pražimo por ali čebulo in meso. Ko se meso razdrobi in spremeni barvo, dodamo odcejeno lečo, korenček in krompir, solimo in popramo, premešamo in zalijemo z litrom vroče vode. Zavremo, dodamo majaron in na zmernem ognju kuhamo toliko časa, da se krompir skoraj skuha. Dodamo še češnjevce z omako, premešamo in kuhamo še 15 minut, nazadnje dosolimo in popramo po okusu.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.