|
zelo drobnega mladega krompirja |
|
izluščenega graha |
|
mladi čebulici |
|
olja |
|
soli |
|
popra |
|
moke |
|
tekočega jogurta |
|
nasekljanega drobnjaka |
krompir, grah, mlada čebula, jogurt....
Krompir dobro umijemo in, če je potrebno, ga še ostrgamo. Mladi čebulici z zelenjem vred narežemo na koleščke. V posodi na olju popečemo krompir, dodamo zrezano čebulico in grah, solimo in popramo ter mešamo in pražimo približno 1 minuto.
Prilijemo približno 3 dl vroče vode in pokrito dušimo toliko časa, da se krompir skuha in tekočina skoraj povre. Nato potresemo z moko, premešamo, prilijemo jogurt, dodamo drobnjak in dušimo še približno 3 minute.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.