|
piščančjega fileja brez kosti in kože |
|
olja |
|
rožnati grenivki |
|
glavice mladega zelja |
|
mladi čebulici |
|
steblo zelene |
|
korenčka |
|
peteršilja |
|
soli |
|
popra |
|
ostre gorčice |
|
svetlega medu |
|
limoni |
piščančji file, grenivka, limona
Piščančje fileje solimo in popramo ter popečemo na olju, nato prilijemo nekaj žlic vroče vode in pokrito dušimo še 15 minut. Odstavimo, meso preložimo na krožnik in pustimo, da se ohladi.
Grenivki razdelimo na krhlje in jih olupimo. Zelje narežemo na rezance, čebulici in zeleno na drobno narežemo, korenčka olupimo in z lupilnikom narežemo na tanke trakove. V skledici zmešamo gorčico, med, sol in poper, sesekljan peteršilj ter limonin sok.
Hladno meso narežemo in damo v skledo, dodamo grenivko in zelenjavo, prelijemo z omako in narahlo premešamo ter razdelimo na krožnike.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.