|
belušev |
|
korenčka |
|
mladi čebulici |
|
čemaža |
|
olja |
|
masla |
|
soli |
|
popra |
šparglji, čemaž, korenček
Beluše očistimo, olupimo in narežemo na koščke. Korenček ostrgamo in narežemo na koleščke, čebulici prav tako narežemo na koleščke, čemaž na grobo nasekljamo.
V posodi segrejemo olje, dodamo maslo, čebulico, korenček, beluše in čemaž. Mešamo in na zmernem ognju pražimo, da se zelenjava malo zmehča, vendar ne sme porumeneti. Solimo in popramo, zalijemo z 1 litrom vrele vode in pokrito kuhamo približno 20 minut, da se beluši dobro zmehčajo. Proti koncu po okusu dosolimo.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.