|
filejev trilje ali kakšne druge ribe |
|
kozic |
|
špinače |
|
manjša čebula |
|
stebla stebelne zelene |
|
korenček |
|
krompirja |
|
zelena bučka |
|
olivnega olja |
|
soli |
|
popra |
kozice, file ribe, zelenjava
Očiščeno čebulo, korenček in zeleno na drobno sesekljamo. Krompirja olupimo in narežemo na kockice. Bučko po dolžini prerežemo na štiri dele in narežemo. Večje ribje fileje narežemo na kose.
V posodi segrejemo olje, dodamo sesekljano zelenjavo, mešamo in pražimo, da čebula postekleni. Dodamo ribe, rakce in krompir, previdno premešamo, solimo in popramo. Nato dodamo na trakove narezano umito špinačo, prilijemo 8 dl vroče vode in zavremo. Kuhamo približno 10 minut, nato dodamo bučko in kuhamo še 5 minut. Enolončnico ponudimo takoj in je ne pogrevamo.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.