|
mešanice parboiled in divjega riža |
|
bele čebule |
|
škampov |
|
manjših lignjev ali mladih sipic |
|
olivnega olja |
|
belega vina |
|
soli in popra |
|
zdrobljenega feferončka |
|
vrele čiste zelenjavne juhe |
|
sesekljanega peteršilja |
mešanica parboiled in divjega riža, bela čebula, škampi, lignji, olivno olje...
Čebulo na drobno sesekljamo, lignje narežemo. V široki posodi segrejemo olje, dodamo čebulo in jo steklasto popražimo. Nato dodamo lignje, premešamo in popražimo.
Ko tekočina povre, dodamo riž, solimo in popramo, dodamo feferonček premešamo in prilijemo vino. Nato dodamo škampe in prilijemo vročo juho. Pokrito kuhamo toliko časa, da se riž skuha. Nazadnje primešamo peteršilj in postrežemo.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.