|
fileja bele ribe |
|
olivnega olja |
|
manjša pločevinka drobnega belega fižola |
|
česna |
|
soli in popra |
|
(zvrhana) instantne želatine fix v prahu |
|
sesekljanega svežega peteršilja |
fileji bele ribe, olivno olje, beli fižol, želatina fix v prahu...
V ponvi segrejemo olje in 2 dl vroče vode, dodamo ribji file, solimo in popramo ter pokrito dušimo približno 15 minut. Ribji file odcedimo, dodamo splaknjen in odcejen fižol, narezana stroka česna in zmiksamo.
Nazadnje namaz po okusu dosolimo in popramo, primešamo želatino in peteršilj, damo v skledico in pustimo, da se ohladi. Namaz ima nevsiljiv okus in je všeč tudi tistim, ki niso ljubitelji rib.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.