|
sardonov |
|
olivnega olja |
|
sesekljanega svežega peteršilja |
|
česna |
|
kaper v kisu |
|
soli |
|
popra |
sardoni, olivno olje, sesekljan svež peteršilj, česen...
Sardonom odstranimo glave in drobovje, jih speremo pod tekočo mrzlo vodo in osušimo na papirnatih brisačah. Pečico ogrejemo na 180 stopinj.
Plitev pekač namastimo z 1 žlico olja, nato vanj zložimo sardone. Sesekljan peteršilj, česen in sesekljane kapre zmešamo z 1 žlico olja, solimo in popramo ter razporedimo po sardonih. Pekač postavimo v ogreto pečico in pečemo približno 20 minut. Ponudimo toplo s popečeno polento ali hladno s kruhom kot predjed.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2025, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.