|
skute |
|
odcejene tunine iz pločevinke |
|
večje jajce |
|
nastrganega parmezana |
|
sesekljanega peteršilja |
|
soli in popra |
|
moke |
|
olja za cvrenje |
skuta, tunina iz pločevinke, jajce, parmezan...
V skledi stepemo jajce in parmezan, dodamo odcejeno skuto in tunino, oboje z vilicami zmečkamo, solimo in popramo, dodamo še peteršilj in vse dobro zmešamo.
Iz zmesi oblikujemo kakor oreh velike kroglice, jih povaljamo v moki in v vročem olju postopoma zlato ocvremo. Ocvrte kroglice damo na papirnate brisače, da se odcedijo, in še tople ali mlačne ponudimo za malico ali kot prigrizek k pijači.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.