|
piščančjega fileja |
|
sojine omake |
|
kajenskega popra |
|
moke |
|
ali 2 jajca |
|
(zvrhane) drobtin |
|
sezama |
|
olja za cvrenje |
|
azijske sladke čilijeve omake |
piščančji file, sojina omaka, azijska sladka čilijeva omaka...
Piščančji file narežemo na rezine in nato na trakove. V skledi zmešamo sojino omako, kajenski poper in moko, dodamo meso in vse dobro premešamo. Pustimo počivati dvajset minut, da se okusi prepojijo.
V eni skledici stepemo jajci, v drugi zmešamo drobtine in sezam. Koščke mesa najprej pomočimo v jajce, povaljamo v mešanici drobtin in sezama in jih v vročem olju zlato ocvremo. Ponudimo jih s sladko čilijevo omako, lahko tudi s kečapom.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.