|
jajca |
|
rdeče paprike |
|
na kockice narezanega ovčjega sira (lahko tudi mocarele ali fete) |
|
na drobno zrezanega svežega drobnjaka |
|
olja |
|
soli |
|
popra |
jajca, paprika, sveži drobnjak
V skledi z metlico stepemo jajca, solimo in popramo. Papriko očistimo in narežemo na rezinice. V teflonski ponvi segrejemo 1 žličko olja, dodamo papriko, prilijemo 2 žlici vroče vode, solimo in dušimo nekaj minut, da se zmehča ter voda povre, nato papriko vzamemo iz ponve.
V isti ponvi segrejemo 1 žličko olja in vanjo vlijemo jajca. Ko jajca malo zakrknejo, po vrhu razporedimo papriko in kockice sira, vse potresemo z drobnjakom ter na zmernem ognju pečemo še kakšno minuto.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.