|
jajca |
|
mladi čebulici |
|
pršuta |
|
kockic fete |
|
soli |
|
popra |
|
olja |
jajca, mlada čebulica, pršut
Čebulici očistimo in z zelenjem vred narežemo na koleščke. V skledi z metlico stepemo jajca, solimo, popramo in premešamo.
V ponvi segrejemo olje, dodamo čebulico in malo popražimo, da se zmehča, vendar ne sme porumeneti. Nato čebulico preložimo na krožnik, v ponev vlijemo jajca in pečemo toliko časa, da jajca skoraj zakrknejo. Nato omleto potresemo s čebulico, obložimo s pršutom in potresemo s sirom ter na zmernem ognju pečemo še toliko časa, da so jajca pečena in se sir začne topiti.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.