|
večjih zrelih paradižnikov |
|
čebule |
|
paprike |
|
olja |
|
jajca |
|
soli |
|
popra |
zreli paradižniki, čebula, paprika, olje...
Čebulo na drobno sesekljamo, papriko očistimo in narežemo na kockice, 4 paradižnikom odrežemo kapico s pecljem in jih z žličko izvotlimo, ostanke in preostali paradižnik na drobno zrežemo.
V ponvi segrejemo olje, dodamo čebulo in popražimo. Ko čebula postekleni, dodamo papriko in paradižnik, solimo in popramo. Mešamo in pražimo, da se paprika zmehča in tekočina povre.
Pečico ogrejemo na 190 stopinj. Izvotljene paradižnike damo v naoljen pekač in jih napolnimo z dušeno zelenjavo. Pečemo približno 20 minut, nato v vsak paradižnik ubijemo jajce in pri 160 stopinjah pečemo še toliko časa, da jajce zakrkne.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.