|
čvrstih paradižnikov |
|
belega dolgozrnatega riža |
|
mladega zelenega stročjega fižola |
|
(1/2) rdeče paprike |
|
limoninega soka |
|
majoneze |
|
sesekljane sveže bazilike |
|
soli |
|
popra |
paradižniki, dolgozrnati riž, stročji fižol....
Posebej v slani vodi skuhamo riž in na koščke narezan stročji fižol. Paradižnikom odrežemo vrh s pecljem, jih izdolbemo, notranjost posolimo in paradižnike obrnemo, da se odcedijo.
Ko je riž kuhan, vendar pod zobmi še čvrst, ga stresemo v cedilo, na hitro splaknemo s hladno vodo, dobro odcedimo in stresemo v skledo. Dodamo na kockice narezano papriko, limonin sok, majonezo in sesekljano baziliko ter premešamo. Paradižnike napolnimo z riževo solato in hladne ponudimo kot predjed.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.