|
češnjevih paradižnikov |
|
olivnega olja |
|
čebule |
|
korenček |
|
stebelne zelene |
|
skute |
|
soli |
|
popra |
|
bazilike za okras |
češnjev paradižnik, olivno olje, čebula, korenčke, skuta
Paradižnike prepolovimo in malo posolimo. Čebulo in korenček olupimo in skupaj z zeleno vse na drobno sesekljamo. V visoki ponvi segrejemo olje, dodamo čebulo, korenček in zeleno, mešamo in pražimo nekaj minut.
Ko čebula postekleni, dodamo paradižnike, malo popražimo in naprej na zmernem ognju pokrito dušimo 10 minut. Omako po okusu dosolimo in popramo, odstavimo in primešamo skuto. Ponudimo jo z njoki, testeninami ali s polento.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2025, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.