|
porcijske skuše |
|
velika rdeča paprika |
|
velika rumena paprika |
|
večja bela čebula |
|
olja |
|
soli |
|
popra |
|
sesekljanega peteršilja |
skuše, paprika, čebula
Pečico ogrejemo na 190 stopinj. Ribe očistimo, notranjost solimo in popramo ter potresemo s peteršiljem, nato jih zložimo na naoljen pekač in ga postavimo v ogreto pečico. Pečemo približno 30 minut.
Papriko očistimo in narežemo na trakce, čebulo olupimo in narežemo na tanke lističe. V ponvi segrejemo 2 žlici olja, dodamo čebulo in papriko, malo popražimo, solimo in popramo ter prilijemo nekaj žlic vroče vode. Pokrito dušimo še približno 5 minut. Ko so skuše že skoraj pečene, jih obložimo z dušeno papriko in pečemo še 5 minut. Nazadnje jih potresemo s peteršiljem in ponudimo s slanim krompirjem.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2025, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.