|
manjše pečenice |
|
očiščene buče |
|
krompirja |
|
rdeče paprike |
|
čebula |
|
manjša pločevinka češnjevih paradižnikov |
|
olja |
|
svežega timijana ali 1/4 žličke posušenega |
|
soli in popra |
pečenice, buča, krompir, ostala zelenjava
Bučo in krompir olupimo in narežemo na kocke. Papriko očistimo in narežemo na kose, čebulo olupimo in narežemo na lističe.
V široki posodi segrejemo olje, dodamo pečenice, čebulo in papriko. Popražimo, da čebula postekleni, pečenice obrnemo, nato dodamo še krompir, začinimo s timijanom, solimo in popramo. Znova premešamo in prilijemo od 2 do 3 dl vroče vode. Pokrito dušimo toliko časa, da se krompir skoraj skuha.
Nazadnje dodamo kocke buče in paradižnike. Previdno premešamo in dušimo še nekaj minut, da se buča skuha.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.