|
testo za pico |
|
rikota |
|
šparglji |
|
oljčno olje |
|
zeleni pesto |
|
poper |
Ste že poizkusili takšno pico?
1. Testo za pico lahko pripravimo sami ali kupimo že pripravljeno. Oblikujemo ga v štiri krogle in razvaljamo v štiri ovale (26 x 12 cm). Položimo jih na dva pekača, obložena s papirjem za peko.
2. Pečico segrejemo na 220 stopinj. Z žlico odmerimo rikoto na vsak kos testa in na vrh položimo po dolgem razpolovljene šparglje, ki smo jim odrezali spodnji oleseneli del. Pokapljamo z olivnim oljem in počakamo 10 minut.
3. Pečemo 15 minut, da se testo zapeče in šparglji zmehčajo. Pokapljamo s pestom in popramo.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.