|
zreli in čvrsti paradižniki |
|
zelena feferona |
|
sesekljanega koriandra ali peteršilja |
|
čebula |
|
limoninega soka |
|
olja |
|
soli |
paradižnik, feferon, peteršilj ali koriander, čebula, limonin sok
Feferona očistimo in na drobno zrežemo. Paradižnike za 10 sekund potopimo v vrelo vodo, jih olupimo, tekočino in semena zavržemo, meso na drobno zrežemo. Čebulo olupimo in sesekljamo
V manjši skledi vse sestavine zmešamo, dodamo sesekljan koriander ali peteršilj in limonin sok, po okusu solimo in razredčimo z oljem. Skledo pokrijemo in pustimo 1 uro počivati. Omako ponudimo z mesom ali klobasicami z žara.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.