Pikantna omaka tex-mex

Čas priprave:

10 min

Tip jedi:

Omake

Zahtevnost:

Zahtevnost 1 od 5Zahtevnost 2 od 5. AktivnaZahtevnost 3 od 5Zahtevnost 4 od 5Zahtevnost 5 od 5
Pikantna omaka tex-mex
Sestavine
Št. oseb
zreli in čvrsti paradižniki
zelena feferona
sesekljanega koriandra ali peteršilja
čebula
limoninega soka
olja
soli

Opis

paradižnik, feferon, peteršilj ali koriander, čebula, limonin sok

Priprava

Feferona očistimo in na drobno zrežemo. Paradižnike za 10 sekund potopimo v vrelo vodo, jih olupimo, tekočino in semena zavržemo, meso na drobno zrežemo. Čebulo olupimo in sesekljamo

V manjši skledi vse sestavine zmešamo, dodamo sesekljan koriander ali peteršilj in limonin sok, po okusu solimo in razredčimo z oljem. Skledo pokrijemo in pustimo 1 uro počivati. Omako ponudimo z mesom ali klobasicami z žara.

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.