|
zamrznjenega listnatega testa |
|
čebule |
|
pločevinke nakockanega paradižnika |
|
paradižnikove kaše |
|
olivnega olja |
|
soli in popra |
|
svežih timijanovih lističev (lahko 1 žlička posušenega) |
|
slanih inčunovih filejev |
|
(1/2 skodelice) črnih oliv |
zamrznjeno listnato testo, paradižnik, timijanovi lističi, slani inčuni, črne olive....
V posodi na olivnem olju najprej popražimo na drobno sesekljano čebulo. Ko postekleni, dodamo nakockan paradižnik in paradižnikovo kašo, malo posolimo, popramo, dodamo timijan in pokrito dušimo 15 minut. Pečico ogrejemo na 190 stopinj. Testo razvaljamo na 4 pravokotnike, jih položimo na pekač, ki smo ga splaknili z mrzlo vodo, damo v ogreto pečico in pečemo 10 minut. Na skoraj pečeno testo razporedimo paradižnikovo omako, inčunove fileje in olive. Pekač damo nazaj v pečico in pečemo še približno 10 minut.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.