|
instantne pire |
|
(ali 1 skodelica) kuhanega drobnega belega fižola (lahko iz pločevinke) |
|
rdeča paprika |
|
mlade čebulice |
|
dimljenega sira |
|
soli |
|
kajenskega popra |
|
olivnega olja |
|
kisa |
Skleda zelene svežine z dodatki - Solata za vsak dan v tednu
Piro skuhamo v slani vodi. Če uporabimo fižol iz pločevinke, ga stresemo v cedilo, dobro splaknemo pod tekočo vodo in odcedimo. Papriko umijemo, očistimo in narežemo na kockice. Čebulico očistimo in z zelenjem vred na drobno zrežemo.
Kuhano piro splaknemo pod tekočo hladno vodo, dobro odcedimo in stresemo v skledo. Dodamo odcejen fižol, čebulico in na kockice narezan sir, ki ga potresemo s kajenskim poprom. Po okusu dosolimo, pokapljamo z oljem in kisom ter premešamo.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.