|
(ali 1,5 skodelice) riža |
|
česna |
|
limetinega soka |
|
mlete kumine |
|
soli |
|
popra |
|
medu |
|
poprove omake |
|
olja |
|
avokada |
|
rdeče paprike |
|
(ali 1 skodelica) vloženega fižola |
|
(ali 1,5 skodelice) vložene koruze |
|
paradižniki |
|
mladi čebuli |
|
(ali 1,5 skodelice) nastrganega sira |
|
sesekljanega koriandra |
riž, limetin sok, mleta kumina, med...
Avokadu izdolbemo meso in ga sesekljamo. Papriko in paradižnik narežemo na koščke. Čebulo narežemo na obročke.
Riž skuhamo in ga kuhanega zvrnemo na pekač, da se hitreje shladi.
Česen stisnemo in ga zmešamo z limetinim sokom, kumino, soljo, poprom, medom in poprovo omako. Med mešanjem počasi dodamo olje.
Žlico preliva vmešamo v avokado, preostali preliv prihranimo.
Odcedimo fižol in koruzo, potem pa po plasteh naložimo v kozarce papriko, avokado, fižol, riž, paradižnik, čebulo, sir, koriander.
S prelivom prelijemo, tik preden postrežemo.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.