|
piščančji file |
|
Piščančje stegno |
|
rdeča paprika |
|
zelena bučka |
|
Sladka papirka |
|
Karij v prahu |
|
Kajenski poper |
|
Rjavi sladkor |
|
Jogurt |
|
Limonin sok |
|
olje |
|
lovorov list |
Odlično kosilo je lahko mimogrede na mizi!
Mesu odstranimo kožo in ga narežemo na približno enako velike koščke.
Sladko papriko, kari, kajenski poper, sladkor in jogurt zmešamo, dodamo meso in dobro premešamo. Meso pustimo stati najmanj dve uri na hladnem, da se okusi prepojijo.
Papriko očistimo in narežemo na kvadrate, bučko na debelejše koščke. Kose mariniranega mesa, papriko in bučko izmenično nanizamo na kovinska nabodala in vse premažemo z mešanico olja in limoninega soka.
Če imamo sveže lovorove liste, tudi te nanizamo med kose mesa. Nabodala spečemo na žaru ali pod vklopljenim žarom v pečici.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.