|
piščančji file brez kosti in kože |
|
olja |
|
začimbnega posipa |
|
popra |
|
rdeče čebule |
|
kisa |
|
na kockice narezanega sira feta |
|
v kisu vloženih kaper ali sesekljanih vloženih kumaric |
|
do 4 žlice majoneze |
piščančji file brez kosti in kože, sir feta, vložene kumarice...
Na 1 žlici vročega olja zlato popečemo piščančji file in ga začinimo z začimbnim posipom in poprom. Nato prilijemo 1 dl vroče vode, pokrito pečemo še 15 minut in pustimo, da se popolnoma ohladi.
Čebulo olupimo in narežemo na lističe. Na 1 žlici olja jo popražimo, da postekleni, nato prilijemo 3 žlice vode in kis, solimo, popramo, kuhamo še 2 minuti in pustimo, da se ohladi.
Ohlajeno meso narežemo na rezine, dodamo na kockice narezan sir feta, ohlajeno čebulo s tekočino vred in kapre. Dodamo še majonezo in vse narahlo premešamo.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2025, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.