piščanec

Čas priprave:

30 min

Tip jedi:

Mesne jedi

Zahtevnost:

Zahtevnost 1 od 5Zahtevnost 2 od 5Zahtevnost 3 od 5. AktivnaZahtevnost 4 od 5Zahtevnost 5 od 5
piščanec
Sestavine
Št. oseb
piščanca brez kosti in kože
olja
masla
soli
popra
grozda sladkega belega grozdja
belega vina

Opis

Piščanec z vinom in belim grozdjem

Priprava

V široki posodi segrejemo olje in stopimo maslo, dodamo kose piščanca, solimo in popramo ter jih zlato popečemo po obeh straneh. Nato dodamo grozdne jagode, prilijemo vino in pokrito dušimo še 15 minut.

Jed ponudimo z dušenim rižem, ki ga najprej malo prepražimo na olju, zalijemo s kozarcem vina, nato še z vrelo vodo in mu po želji dodamo žafran, da dobi zlato barvo.

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.