Piščanec s pršutom in mlado čebulico

Čas priprave:

20 min

Tip jedi:

Glavne jedi

Zahtevnost:

Zahtevnost 1 od 5Zahtevnost 2 od 5. AktivnaZahtevnost 3 od 5Zahtevnost 4 od 5Zahtevnost 5 od 5
Piščanec s pršutom in mlado čebulico
Sestavine
Št. oseb
piščančjih stegen brez kosti in kože
ozkih rezin kraškega pršuta
mlade čebulice
soli
popra
olja
zajemalka čiste kurje ali zelenjavne juhe

Opis

piščanec, pršut, mlada čebulica

Priprava

Čebulico očistimo in z zelenjem vred narežemo na približno 8 cm dolge koščke. Vsak kos piščančjega mesa na notranji strani solimo in popramo, nanj damo nekaj koškov čebulice, zvijemo in ovijemo v rezino pršuta.

V ponvi segrejemo olje, dodamo mesne zvitke in jih na hitro popečemo. Nato jih obrnemo, prilijemo vročo juho in pokrito dušimo še približno 20 minut. Ponudimo jih s popečeno polento in dušeno zelenjavo.

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.