|
piščančjih stegen brez kosti in kože |
|
ozkih rezin kraškega pršuta |
|
mlade čebulice |
|
soli |
|
popra |
|
olja |
|
zajemalka čiste kurje ali zelenjavne juhe |
piščanec, pršut, mlada čebulica
Čebulico očistimo in z zelenjem vred narežemo na približno 8 cm dolge koščke. Vsak kos piščančjega mesa na notranji strani solimo in popramo, nanj damo nekaj koškov čebulice, zvijemo in ovijemo v rezino pršuta.
V ponvi segrejemo olje, dodamo mesne zvitke in jih na hitro popečemo. Nato jih obrnemo, prilijemo vročo juho in pokrito dušimo še približno 20 minut. Ponudimo jih s popečeno polento in dušeno zelenjavo.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2025, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.