|
piščančjih krač |
|
na večje kocke narezane buče |
|
krompirja |
|
olivnega olja |
|
soli in popra |
|
sladke paprike |
|
do 4 (poljubno) svežega ali 1/2 žličke posušenega timijana (lahko tudi origana) |
piščančje krače, narezana buča, krompir, olivno olje...
Piščančje krače damo v plastično vrečko, jih posujemo s soljo, poprom in papriko, pokapljamo z 2 žlicama olja, vrečko zapremo in vsebino dobro pretresemo. Krompir olupimo, narežemo in v slani vodi kuhamo 5 minut.
Pečico ogrejemo na 180 stopinj. V naoljen pekač damo piščančje krače, odcejene kose krompirja in kocke buče, vse potresemo s timijanom in prilijemo malo vode od kuhanja krompirja. Pekač postavimo v ogreto pečico in pečemo od 35 do 45 minut.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.