|
maslo |
|
sladkor v prahu |
|
moka |
|
kakav |
|
jajca |
|
rumenjak |
|
Pomarančni sok |
|
smetanov puding |
|
pomarančna marmelada |
|
pomarančna lupinica |
|
maslo |
Čokoladni piškoti z aromatično kremo
Maslo in sladkor stepamo z mešalnikom od 6 do 8 minut, da dobimo penasto zmes. Dodamo ji moko in kakav, jajci in rumenjak ter premešamo.
Pečico ogrejemo na 180 stopinj. Dva pekača obložimo s papirjem za peko. Z vrečko za brizganje ali čajno žličko oblikujemo majhne kupčke testa in jih odlagamo na pekač. Pečemo od 8 do 10 minut.
Tri žlice pomarančnega soka zmešamo s praškom za puding, preostali sok pa segrejemo skupaj z marmelado. Ko sok zavre, mu primešamo puding in odstavimo s štedilnika. Dodamo še pomarančno lupinico, odstavimo in počakamo, da se ohladi.
Maslo kremasto stepemo, nato mu postopoma dodajamo pomarančno zmes. Kremo namažemo na pečene piškote, po dva sestavimo v sendvič in hranimo v hladilniku.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.