|
dolgi solatni kumari |
|
manjše steblo pora |
|
večji korenček |
|
steblo belušne zelene |
|
ajdove kaše |
|
olja |
|
soli |
|
posušene bazilike, majarona ali origana |
|
sojine ali ovsene smetane |
kumare, ajdova kaša, korenček
Kašo v slani vodi kuhamo približno 25 minut in odstavimo. Kumari po dolžini prerežemo in narežemo na 12 cm dolge kose, ki jih z žličko izvotlimo, da dobimo ladjice. Por narežemo na rezinice, korenček in zeleno na kockice.
V posodi na olju prepražimo zrezano zelenjavo, da se malo zmehča, dodamo odcejeno kašo, solimo, začinimo z baziliko ali drugimi dišavnicami, prilijemo smetano, premešamo in odkrito kuhamo še nekaj minut. Kumare napolnimo z nadevom in postrežemo.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.