|
čvrst avokado |
|
limeta |
|
svež ananas |
|
velika rdeča čebula |
|
čili |
|
stebli beljene zelene |
|
rjavega sladkorja |
|
sesekljanega svežega peteršilja ali mete |
ananas, avokado, čili, čebula
Avokado prerežemo, odstranimo koščico, olupimo in zrežemo na koščke. Nato avokado damo v skledo in ga pokapljamo z limetinim sokom, da ne potemni. Ananas olupimo, po dolžini razrežemo na štiri dele, izrežemo stržen in sočno meso narežemo na kocke. Čebulo olupimo in narežemo na kockice.
Čili po dolžini prerežemo, odstranimo semena in sesekljamo. Zeleno očistimo in narežemo na rezinice.
Vse sestavine damo v skledo, potresemo s sladkorjem in peteršiljem, prelijemo z oljem in dobro zmešamo. Salso lahko ponudimo takoj ali jo pripravimo vnaprej, skledo pokrijemo in damo v hladilnik.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.