|
glava rdečega zelja (1 kg) |
|
čebula |
|
papriki |
|
graha (zamrznjenega) |
|
masla |
|
čiste juhe (lahko iz kocke) |
|
soli |
|
popra |
|
mlete kumine |
rdeče zelje, paprika, grah
Zelje očistimo in ga narežemo na tanke rezance. Čebulo olupimo in na drobno sesekljamo. Papriki očistimo in narežemo na kvadratke.
V posodi stopimo maslo, dodamo čebulo, mešamo in pražimo nekaj minut. Ko čebula svetlo porumeni, dodamo zelje ter naprej mešamo in pražimo, da se zelje namasti in malo zmehča. Nato dodamo papriko in grah, prilijemo vročo juho, solimo in popramo ter začinimo s kumino. Posodo pokrijemo in dušimo približno 25 minut, da se zelenjava zmehča.
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.